Bezy

Bezy
Bezy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 4 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz wyciąg z migdałów, cukier, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bezy, Bezy, oraz Malinowe Bezy.

Instrukcje

1
Białka ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania piany; dodać śmietanę z kamienia nazębnego i ekstraktu migdałowego, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów i rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Rur lub rozprowadzić mieszaninę na małe 2-calowe kształty ciastek lub inne pożądane kształty na pergaminie wyłożonej blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w 200 przez 2 godziny. Wyłączyć piekarnik; odstawić w zamkniętym piekarniku ze światłem na 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn