Bezproblemowe pieczenie Ravioli i sera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj beztroskiego Ravioli i pieczenia sera. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, bazylia, ravioli z serem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Po Co Robić Deser? Try This No Bake Cheesecake, Bezproblemowa lasagne, oraz Fancy Fuss-Free Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połącz pierwsze 4 składniki w naczyniu do pieczenia 13x9 cali rozpylonym sprayem do gotowania.
Dodaj ravioli; wymieszać do herbu. Kryć się.
Piec 50 min. albo dopóki ravioli nie będzie miękkie.
Top z serem; odstawić 5 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto