Bezmleczne Lody Czekoladowe

Bezmleczne Lody czekoladowe czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 91 g tłuszczu, oraz w sumie 1172 kalorii. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, kawę rozpuszczalną w proszku, proszek kakaowy przetworzony w Holandii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 93 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni sosu, połączyć kakao w proszku, maranta, kawa w proszku, sól, i cynamon, rozprowadzając suche składniki równomiernie w całym.
Wlać tylko około 1 szklankę mleka kokosowego i energicznie ubijać, tworząc gęstą pastę, upewniając się, że wszystkie suche produkty zwilżają i usuwają grudki. Gdy gładka i jednorodna, śmiało i dodać do pozostałego mleka kokosowego, wraz z agawą. Włącz piec na średnie ciepło i od czasu do czasu trzepać, gdy dojdzie do temperatury. Gdy bąbelki zaczną się formować wokół krawędzi płynu, dodaj chipsy czekoladowe i po prostu pozostaw mieszaninę na 2 minuty, aby czekolada zaczęła się topić.Przełącz na szeroką szpatułkę i delikatnie zamieszaj, skrobając dno i boki patelni, aby upewnić się, że nic się nie klei i że czekolada całkowicie się topi. Gdy mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, gotować tylko przez minutę lub dwie dłużej, i tak długo, jak nie ma więcej całe kawałki czekolady Pozostałe, wyłączyć ogień. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przeniesieniem go do lodówki, aby ostygł.Po całkowitym schłodzeniu ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.Gdy lody są około 5 minut od zakończenia w maszynie, stopić chipsy czekoladowe i powoli skropić płynną czekoladę cienkim strumieniem bezpośrednio do maszyny do lodów. Zamarznie natychmiast na powierzchni lodów, a obracające się wiosło rozbije je na ładne małe chipsy.
Przenieść lody do szczelnego pojemnika i przechowywać w zamrażarce.
Pozostaw do zestalenia w zamrażarce na co najmniej 3 godziny przed podaniem.