Bezmleczna wołowina Stroganoff z mlekiem migdałowym

Przepis bezmleczna wołowina Stroganoff z mlekiem migdałowym może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w ok. 35 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać tak pyszne mleczne migdały Plus migdał, musztarda dijon, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezmleczne Czerwone Jagody Mleko Migdałowe Panna Cottas, Ciasto budyniowe z mleka migdałowego z sosem karmelowym Bezmlecznym, oraz Krówka z mleka kokosowego-niskowęglowodanowa, bezglutenowa i bezmleczna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i gotować czosnek na średnim ogniu, aż pachnące.
Dodać cebulę i gotować do miękkości i brązowy.
Dodać wołowinę i gotować do brązowego.Wymieszać pomidory rozbijając pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut mieszając od czasu do czasu.Wymieszać z ketchupem pomidorowym i musztardą Dijon. Następnie wymieszaj z mlekiem migdałowym. Dusić przez kolejne 10-15 minut mieszając od czasu do czasu.
Dodać sól i czarny pieprz do smaku.