Bezmleczna Meksykańska Pizza Fiesta
Przepis bezmleczna meksykańska Pizza Fiesta może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 28 minut. Na $1.94 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie strzępy, papryka, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezmleczna Pizza meksykańska z sosem śmietanowym awokado, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), oraz Meksykańska Pizza Fiesta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425ºF.Spryskaj duży arkusz ciastek lub patelnię z odrobiną sprayu oleju roślinnego.
Umieść płaski chleb na prześcieradle.Top flatbread z sosem do pizzy i równomiernie rozprowadzić. Rozłóż zmieloną" wołowinę " alternatywę na sosie równomiernie, a następnie Wegańskie kawałki w stylu meksykańskim.
Dodać wszystkie papryki, równomiernie rozłożone na powierzchni strzępek.
Umieść arkusz patelni w piekarniku i piec przez 18 protokół, lub do Wegańskie strzępy są stopione i jasnobrązowy.
Wyjąć i top z kolendry, gdy jeszcze gorące.
Pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut, aby pozostawić składniki do Ustawienia. Pokroić w kliny i podawać
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.