Bezglutenowy Duński
Bezglutenowy Duński może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Połącz mieszankę naleśników, masło i cukier; wymieszać, aż będzie kruchy. Wymieszać 2/3 szklanki mleka i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego i wymieszać aż do całkowitego włączenia. Ciasto będzie lepkie.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki na blasze do pieczenia, rozstaw ciasta około 2 cali od siebie. Z tyłu Łyżeczki zrób płytkie wgłębienie na środku każdej kulki ciasta. Napełnij centra łyżeczką dżemu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 10 do 12 protokół. Pozostawić do ostygnięcia.
Połączyć cukier cukierniczy, 3 łyżki mleka, ekstrakt waniliowy i 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego i wymieszać na gładką masę.