Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie
Przepis bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 3 godziny. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, crème de menthe, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Creme De Menthe Brownie, Creme De Menthe Brownie Sandwiches, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie grube).
Piec 8-calowy patelni 28 do 31 minut, 9-calowy patelni 26 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem bitej polewy i wiórków czekoladowych. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż mieszanina zacznie się gotować; gotować i mieszać 1 minutę dłużej, aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce na patelni o 30 minut, aż ostygnie.
Ciasteczka pokroić na bardzo małe kawałki, ok. 3
W 9-calowym szklanym talerzu pie, naciśnij kawałki brownie razem na dole i na górze płyty. Wymieszać ubitą polewę i chipsy czekoladowe do nadzienia. Łyżka do skórki brownie i równomiernie rozprowadzić. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.