Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie

Bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie
Przepis bezglutenowy Crème de Menthe Brownie Pie może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 3 godziny. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, crème de menthe, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Creme De Menthe Brownie, Creme De Menthe Brownie Sandwiches, oraz Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko 8-lub 9-calowej kwadratowej patelni sprayem do gotowania (bez mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W średniej misce, wymieszać brownie mix, masło i jajka, aż dobrze wymieszane (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 8-calowy patelni 28 do 31 minut, 9-calowy patelni 26 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Tymczasem w rondlu 3-ćwiartkowym wymieszaj wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem bitej polewy i wiórków czekoladowych. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż mieszanina zacznie się gotować; gotować i mieszać 1 minutę dłużej, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Zdjąć z ognia. Przechowywać w lodówce na patelni o 30 minut, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Ciasteczka pokroić na bardzo małe kawałki, ok. 3
8
W 9-calowym szklanym talerzu pie, naciśnij kawałki brownie razem na dole i na górze płyty. Wymieszać ubitą polewę i chipsy czekoladowe do nadzienia. Łyżka do skórki brownie i równomiernie rozprowadzić. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn