Bezglutenowy Chleb Z Cukinią
Bezglutenowy chleb z cukinii to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowy Chleb Z Cukinią Z Podwójną Czekoladą (Bez Orzechów + Wegańskie + Bezglutenowe!), Bezglutenowy Chleb Z Cukinią, oraz Bezglutenowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmarować dużą patelnię bochenkową.
Połącz cukinię, jajka, olej i ekstrakt wanilii w blenderze; pulsuj, aż mieszanina przypomina koktajl mleczny.
W dużej misce wymieszać biały cukier, białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, tapiokę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, gumę ksantanową i sól. Mieszaj mieszaninę cukinii w mieszaninę mąki, aż ciasto zostanie dobrze wymieszane; wlej do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić na patelni przez kilka minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Wymieszać cukier cukierniczy i sok z cytryny w małej misce, aby utworzyć cienką glazurę.