Bezglutenowy Blender Pumpkin Pie

Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz nektar z agawy, mleko sojowe, przyprawę do ciasta z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Blender tajska zupa dyniowa (wegańska i bezglutenowa!) & a Vitamix + więcej prezentów z Organic Eats Magazine, oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli).