Bezglutenowe Zwroty cynamonu z glazurą waniliową

Bezglutenowe Zwroty cynamonu z glazurą waniliową
Bezglutenowe Zwroty cynamonu z glazurą waniliową to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, guma ksantanowa, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezglutenowe ciasto waniliowe z polewą z fasoli waniliowej, Dyniowe bułeczki cynamonowe z polewą karmelową (bezglutenowe), oraz Bułeczki dyniowe z cynamonową glazurą-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać mieszankę mąki, drożdże, gumę ksantanową i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W 2-cup microwavable miarki, kuchenka mikrofalowa 3/4 szklanki mleka, 1/3 szklanki cukru granulowanego i 3 łyżki masła odkryte na Wysokiej 1 minutę do ciepłego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Wlać mieszaninę mleka do dużej miski. Ubić w occie i jaj z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Na niskiej prędkości, stopniowo ubijać mieszankę mąki, aż do połączenia. Beat na średniej prędkości 2 minuty. W małej misce, wymieszać razem 1/4 szklanki cukru granulowanego i cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
CynamonCynamon
OcetOcet
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Linia 2 duże arkusze ciastek z pergaminem do gotowania. Na powierzchni roboczej lekko posypane mieszanką mąki, umieścić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Rozwałkuj ciasto na 10-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Rozłóż 2 łyżki masła, aby pokryć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
7
Posypać cukrem cynamonowym. Ostrym nożem pokrój ciasto na 12 pasków. Trzymając każdy koniec paska ciasta, delikatnie przekręć pasek; umieść około 3 cali od siebie na arkuszu ciastek. Przykryj patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Niech reszta w ciepłym miejscu 30 do 45 minut lub aż puffy.
9
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
11
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
W małej misce, wymieszać razem waniliowe składniki glazury, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Mżawka glazury na ciepłe skręty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
14
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn