Bezglutenowe Wegańskie Tofu Pomarańczowe, Kung Hei Fat Choy

Bezglutenowe wegańskie pomarańczowe Tofu, Kung Hei Fat Choy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 750 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, skórkę z 1 pestki pomarańczy usuniętą najlepiej jak potrafisz, wodę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sproszkowany imbir, możesz podążać za tym daniem głównym z Paleo Peach Blueberry Crisp jako deser. 26 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Nutty Coconut Fat Bombs (Gluten Free, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska), oraz Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe).
Instrukcje
Pokrój tofu na grube kawałki, zawiń w papierowe ręczniki i umieść w durszlaku z ciężką miską na górze. Ręczniki papierowe wymieniamy po 15 minutach i odcedzamy przynajmniej na kolejne 15 minut.