Bezglutenowe wegańskie ciasto czekoladowe (2-warstwowe)
Bezglutenowe wegańskie ciasto czekoladowe (2-warstwowe) jest bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz nierafinowany cukier, nie-mleczne chipsy czekoladowe, Olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort trójwarstwowy (surowy, bezglutenowy, wegański, sojowy, niskosłodzony), Ciasto czekoladowe bezglutenowe, oraz Ciasto czekoladowo-Truskawkowe (bezglutenowe) dla podobnych receptur.