Bezglutenowe truskawki i bułeczki śmietankowe
Bezglutenowe truskawki i bułeczki śmietankowe mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka cukru, soli, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Bułeczki Z Kremem Czekoladowym, Truskawki i bułeczki śmietankowe, oraz Truskawki i bułeczki śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
W dużej misce wymieszać mąki, gumę ksantanową, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól trzepaczką.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż uformują się grube okruchy.
Dodać truskawki; delikatnie wymieszać, aby pokryć mieszanką okruchów. Wymieszać w 1 szklance plus 2 łyżki śmietany ubijającej, mieszając tylko do połączenia.
Na arkuszu cookie, upuść ciasto przez 1/4 cupfuls około 2 cali od siebie.
Posmarować pozostałymi 2 łyżkami śmietany do ubijania; posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego i dmuchane.
Wyjmij do regału chłodzącego.