Bezglutenowe Rumiane Masło Czekolada Chip Ciastka Batony

Bezglutenowe Rumiane Masło Czekolada Chip Ciastka Batony
Bezglutenowe rumiane masło czekolada Chip Cookie Bary jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, chipsy czekoladowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorzka Czekolada Brązowo Masło Czekolada Chip Ciastka Batony, Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Czekoladowymi, oraz Batoniki z ciasta czekoladowego (paleo, bezglutenowe, bez ziarna) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu. Często mieszaj. Na początku masło będzie bąbelkować i pienić. Gotować, aż masło lekko zbrązowieje. Masło będzie aromatyczne, około dziesięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Do małej miseczki wlać masło. (zapobiega to przegotowaniu) pozostawić do ostygnięcia, aż po prostu zacznie gęstnieć, ale nie ustawi się w pełni, o 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 13 przez 9-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Odstawić. W małej misce, ubić razem mąkę owsianą, mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól. W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć schłodzone rumiane masło i ciemnobrązowy cukier. Krem na średniej prędkości do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Mąka OwsianaMąka Owsiana
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodawać jajka po kolei. Pozostawić jaja do pełnego włączenia przed dodaniem następnego jaja. Po dodaniu ostatniego jajka, śmietanę przez 30 sekund. Stop mixer. Zeskrobać dno i boki miski. Krem przez dodatkowe 30 sekund. Mieszanka masła z jajkiem będzie lekka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Stop mixer.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać mieszankę mąki i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
7
Wymieszać, aż powstanie sztywne ciasto. Stop mixer.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe KlinyNa 8 Dużych śliwek (około , Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj czekoladę i kokos. Włącz mikser i mieszaj, aż składniki zostaną włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Piec, aż są ustawione i złoty kolor, o 35 protokół. Ostudzić na patelni, a następnie pokroić w paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn