Bezglutenowe Krem Czekoladowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Bezglutenowe Crinkles czekoladowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, cukier granulowany, czekoladę do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Bezglutenowe Krem Czekoladowy, Krówki Bezglutenowe, oraz Krówki Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać olej, czekoladę, cukier i wanilię. Mieszać w jajkach, jeden po drugim. Mieszać w Bisquick wymieszać, aż ciasto formy. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj arkusze ciastek skracaniem lub sprayem do gotowania. Upuść ciasto przez łyżeczki do herbaty na cukier puder; rozwałkuj, aby pokryć i uformować kulki.
Umieścić około 2 cale od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do prawie żadnego odcisku pozostaje po dotknięciu lekko w centrum. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.