Bezglutenowe Czekoladowe Babeczki Z Dyni

Bezglutenowe czekoladowe babeczki z dyni mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 302 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, serek śmietankowy bezmleczny, zamiennik mleka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 115 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Babeczki Czekoladowe Wykonane Z Mąki Fasolowej Garbanzo-Moje Najlepsze Babeczki Bezglutenowe Do Tej Pory, Bezglutenowe Czekolada Kawa Marmur Ciasto (Starbucks Giveaway), oraz Bezglutenowe Nabiał Darmowe Pumpkin Spice Cupcakes.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 24 standardowe wnęki na muffinki z wkładkami papierowymi.
W dużej misce lub misce miksera stojącego, ubij razem białą mąkę ryżową, cukier granulowany, skrobię ziemniaczaną, przyprawę do ciasta z dyni, sodę oczyszczoną, sól i gumę ksantanową.
W kuchence mikrofalowej lub na podwójnym kotle roztopić czekoladę. (Jeśli używasz kuchenki mikrofalowej, podgrzewaj na wysokości przez 30 sekund.
Wyjąć miskę i wymieszać. Powtarzać aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady. Jeśli używasz podwójnego kotła, przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu, Ustaw miskę na podwójnym kotle. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści.) Odstawić czekoladę na bok.
Dodaj jajka, olej, dynię i wodę do suchych składników.
Ubić lub wymieszać na średniej prędkości, aż ciasto utworzy. Łyżka połowę ciasta do osobnej miski.
Dodaj roztopioną czekoladę do połowy ciasta. Wymieszać, aby połączyć. Ciasto będzie grube.
Łyżka równej ilości dyni i ciasta czekoladowego do każdej przygotowanej jamy muffin. Ciasto nie powinno wypełniać wnęki dłużej niż w połowie. Nie martw się o wirowanie ciasta. Mieszają się podczas pieczenia.
Piec, aż tester ciasta włożony do środka każdej babeczki wyjdzie czysty, około 30 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Pozostaw babeczki do ostygnięcia na patelni przez pięć minut, a następnie przejdź do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Do lukru: w dużej misce, śmietana razem masło i serek z ubijakiem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodać cukier puder i mleko.
Wymieszać na gładką masę. Jeśli lukier jest gęsty, dodaj dodatkową łyżeczkę mleka.
Rozprowadzić na schłodzonych babeczkach.