Bezglutenowe Ciasto Śniadaniowe Z Ajerkoniakiem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać bezglutenowe ciasto śniadanie ajerkoniak spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać betty rich & kremowy lukier waniliowy, pekany, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Śniadaniowy Bezglutenowy Borówkowy, Bezglutenowe Ciasto Malinowo-Migdałowe Śniadanie, oraz Jabłkowe Ciasto Śniadaniowe - Bezglutenowe I Wegańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z (8-lub 9-calowy) okrągły lub kwadratowy patelni. Beat ciasto mix, mleko, masło, ekstrakty, gałka muszkatołowa i jajka w dużej misce na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec od 33 do 41 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni. Schłodzić 30 minut dłużej.
Ciepła lukier w mikrofali miski 10 do 15 sekund lub aż łatwo mżawka.
Polewamy ciasto lukrem, posypujemy orzechami pekan.