Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe

Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe
Bezglutenowe ciasto czekoladowe Chip Cookie jest FODMAP przyjazny i wegetariański deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pamela ' s baking & pancake mix, masło, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Cake (bezglutenowe i wegańskie), Surowe wegańskie czekolada Chip Cookie Ciasta Bites (bezglutenowe, wolne od soi), oraz Trufle Z Ciasteczkami Czekoladowymi [Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego].

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 9 calowa okrągła metalowa patelnia z folią i folią natryskową z natryskiem do gotowania.Z ręcznym mikserem elektrycznym, ubić masło i oba cukry, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać jajko i ubić aż do włączenia, a następnie ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Dodać mieszankę do pieczenia i wymieszać, aby uzyskać miękkie ciasto, a następnie wymieszać z kawałkami czekolady.Ważyć około 12 uncji ciasta. Jeśli nie masz skali, po prostu ją obejrzyj i idź z około 2/3 mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
4
Wyłożyć ciasto na środek patelni. Zwilż ręce odrobiną wody i naciśnij ciasto w kółko tak, że dochodzi do około ½ cala z boków i ciastko ma dużo miejsca do rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec ciastko w temperaturze 300 F przez około 30 do 33 minut lub aż pojawi się zestaw i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na około 15 minut, a następnie ostrożnie podnieś i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Możesz udekorować ciastko, gdy tylko będzie chłodne lub zamrozić i udekorować, gdy jesteś ready.To dodać lukier, ubić masło, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj mleko w razie potrzeby, aż uzyskasz konsystencję, którą lubisz. Rura wokół krawędzi ciasta cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn