Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe
Bezglutenowe ciasto czekoladowe Chip Cookie jest FODMAP przyjazny i wegetariański deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pamela ' s baking & pancake mix, masło, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Cake (bezglutenowe i wegańskie), Surowe wegańskie czekolada Chip Cookie Ciasta Bites (bezglutenowe, wolne od soi), oraz Trufle Z Ciasteczkami Czekoladowymi [Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego].
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 9 calowa okrągła metalowa patelnia z folią i folią natryskową z natryskiem do gotowania.Z ręcznym mikserem elektrycznym, ubić masło i oba cukry, aż kremowy.
Dodać jajko i ubić aż do włączenia, a następnie ubić wanilią.
Dodać mieszankę do pieczenia i wymieszać, aby uzyskać miękkie ciasto, a następnie wymieszać z kawałkami czekolady.Ważyć około 12 uncji ciasta. Jeśli nie masz skali, po prostu ją obejrzyj i idź z około 2/3 mieszaniny.
Wyłożyć ciasto na środek patelni. Zwilż ręce odrobiną wody i naciśnij ciasto w kółko tak, że dochodzi do około ½ cala z boków i ciastko ma dużo miejsca do rozłożenia.
Piec ciastko w temperaturze 300 F przez około 30 do 33 minut lub aż pojawi się zestaw i lekko rumiane.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na około 15 minut, a następnie ostrożnie podnieś i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Możesz udekorować ciastko, gdy tylko będzie chłodne lub zamrozić i udekorować, gdy jesteś ready.To dodać lukier, ubić masło, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier i wanilię.
Dodaj mleko w razie potrzeby, aż uzyskasz konsystencję, którą lubisz. Rura wokół krawędzi ciasta cookie.