Bezglutenowe Ciasteczka Z Limonką Kokosową
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Bezglutenowe ciasteczka z limonką kokosową mogą być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Coconut Lime Baked Cake Donut (bezglutenowe, wegańskie, bez soi), Cytrynowo-Limonkowe Babeczki Kokosowe (Bezglutenowe, Bez Cukru), oraz Bezglutenowe kremowe tarty limonkowe i Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Ubij biały cukier, olej i jajko w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie kremowe i gładkie.
Mąkę, kokos, skórkę z limonki i proszek do pieczenia ubić razem w osobnej misce; wymieszać z kremową mieszanką, aż ciasto zostanie po prostu połączone. Wrzucić ciasto łyżkami na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą złote na brzegach, około 8 minut.
Przenieś ciasteczka do stojaka z drutu, aby ostygły.
Cukier cukierniczy i sok z limonki ubić razem w misce, aż będzie gładka; rozłożyć na każdym ciastku.