Bezglutenowe brokuły i Squash Medley
Bezglutenowe brokuły i squash Medley może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz skórkę pomarańczową, żurawinę, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 40%. Podobne przepisy to Bezglutenowe brokuły i Squash Medley, Kremowa zupa brokułowa bez kremu {bezglutenowa, bezmleczna i niskowęglowodanowa}, oraz Szybkie Krewetki Krewetki z makaronem Squash (bez ziarna, Paleo, bezglutenowe).
Instrukcje
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na torbie; odstawić.
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować squash w soku pomarańczowym na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, do miękkości, ale firma.
Wymieszać z masłem, brokuły, żurawina, pekan, skórka pomarańczowa i sól; wrzucić do herbu.