Bezglutenowe Bekonowe Bułeczki Gruyère
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe bekon Gruyère bułeczki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 211 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 72 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz bekon, masło, ser gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bekon, Gruyere i Endive Quiche (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), Bekon, suszone pomidory i bułeczki Cheddar-Low Carb i bezglutenowe, oraz Bułeczki Z Bekonem I Gruyére dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix, ser i boczek. Wymieszaj śmietanę ubijającą, aż ciasto uformuje się.
Podziel ciasto na pół. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, wklep każdą połowę w 6-calową rundę.
Pokrój każdą rundę na 6 klinów. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kliny w odległości 2 cali.
Posmaruj roztopionym masłem.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.