Bezglutenowe Batony Zbożowe Chex®
Bezglutenowe batony zbożowe Chex® wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, płatki zbożowe, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bezglutenowe Batoniki Zbożowe, Bezglutenowe Batony Jabłkowe Chex® No-Bake, oraz Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ .
Instrukcje
Spray 13x9-calowy (3-quart) naczynie do pieczenia lub patelni z natryskiem do gotowania.
W dużej misce do mikrofali, masło mikrofalowe odkryte na wysokiej około 45 sekund lub do stopienia.
Dodaj pianki; wrzucić do herbu. Kuchenka mikrofalowa 1 do 1,5 minuty dłużej. Mieszaj, aż pianki całkowicie się stopią i mieszaninę dobrze wymieszać.
Dodać płatki; dobrze wymieszać. Używając woskowanego papieru lub szpatułki rozpylonej sprayem do gotowania, równomiernie wciśnij mieszaninę do naczynia do pieczenia. Chłodne 15 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 3 rzędy.