Bezglutenowe Batony Easy Grasshopper

Bezglutenowe Batony Easy Grasshopper
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe łatwe bary konik polny spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 124 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, kolor żywności, ekstrakt z mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Batony Grasshopper-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Easy Grasshopper Bars, oraz Bezcukrowe Batoniki Z Ciemnej Czekolady {Orzechowe , Mleczne I Bezglutenowe} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać składniki bar aż do miękkiego ciasta formy. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec 15 minut. Fajne około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W pojemniku na lukier wymieszaj ekstrakt mięty i kolor spożywczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
4
Rozłożone na bary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe składniki glazury odkryte na wysokie 30 sekund; mieszać do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Mżawka nad lukrem. Przechowywać w lodówce 30 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn