Bezglutenowe Batoniki Zbożowe

Need a dairy free morn meal? Bezglutenowe No-Bake batony zbożowe może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 36. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, syrop kukurydziany, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chewy Peanut Butter and Chocolate batony zbożowe (no-bake, wegańskie, bezglutenowe), No-Bake potrójne masło orzechowe i czekolada do żucia batony zbożowe (wegańskie, bezglutenowe), oraz Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Zbożowe Jabłkowo-Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko maślana patelnia 13 x 9 cm. W 4-do 5-kwartowym holenderskim piekarniku podgrzać syrop kukurydziany i cukier do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, aż cukier się rozpuści; zdjąć z ognia.
Dodaj 1 szklankę masła orzechowego; wymieszać, aż będzie gładka.
Dodać płatki; dobrze wymieszać. Natychmiast wcisnąć na masełku.
W rondlu 2-quart na małym ogniu, roztopić czekoladowe chipsy z pozostałą 1/4 szklanki masła orzechowego, stale mieszając.
Rozłóż równomiernie na prętach. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy.