Bezglutenowa Meksykańska Lazania
Bezglutenowa meksykańska lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 435 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, cebulę, tortille kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Lasagna Z Kurczakiem-Bezglutenowa, Pomidorowa Wolna Meksykańska Lasagna, oraz Lazania Bezglutenowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać chili, czarną fasolę i cebulę.
Warstwa 4 tortille w dolnej części przygotowanego naczynia do pieczenia; przykryć 1 szklanką sera Cheddar. Łyżka połowę mieszanki chili na warstwę sera. Powtórz jeszcze 2 warstwy z pozostałymi składnikami, kończąc serem Cheddar na wierzchu. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lasagne bulgotnie, 20 do 30 minut.