Bezglutenowa Grecka Przystawka Pizza

Bezglutenowa Grecka Przystawka Pizza
Przepis bezglutenowa grecka przystawka Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz ser mozzarella, oliwki kalamatan, marynowane karczochy serca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Quinoa klopsiki Pizza kubki: bezglutenowa przystawka lub pomysł na kolację, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar Kolacja noce (bezmleczne i bezglutenowe!), oraz Łatwa Wegetariańska Przystawka Bezglutenowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. smar cookie arkusz i ręce. Naciśnij ciasto na 12x10-calowy prostokąt na arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 10 do 12 minut lub aż krawędzie zaczną brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Posypać pozostałymi składnikami.
4
Piec 6 do 9 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser mozzarella topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój w 5 rzędów na 4 rzędy.

Polecane wino: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero to moje najlepsze propozycje dla greka. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Możesz spróbować Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Dojrzałe owoce malin i śliwek mieszają się na podniebieniu z nutami wanilii i gałki muszkatołowej.Ten tłum-pleaser świetnie pasuje do pieczonej wieprzowiny. Proszę podawać z lekkim chłodem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn