Bezcukrowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym

Bezcukrowe ciasteczka z masłem orzechowym to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Przepis ten zachwycił 759 osób. Mieszanka jaj, granulowany bezkaloryczny słodzik sukralozowy, gładkie naturalne masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bez cukru bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym z płatkami owsianymi, No Bake Bez Cukru Czekolada Masło Orzechowe Ciasteczka Owsiane, oraz Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Dokładnie wymieszać masło orzechowe, sukraloza, i jajka w misce. Wrzucić mieszaninę łyżkami na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek wyschnie, około 8 minut.