Beza

Beza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj bezy. Ten bezglutenowy przepis serwuje 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 8G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, pieczone, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Beza II.

Instrukcje

1
Zrób krem pistacjowy: drobno zmiel pistacje z 1 szklanką drobnego cukru w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj 1/2 szklanki mleka i puree do gęstej pasty i przełóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Wymieszaj 2 łyżki drobnego cukru i pozostałe mleko na głębokiej patelni i gotuj na wolnym ogniu (mleko powinno gotować na parze, ale nie bulgotać). Podczas podgrzewania mleka ubij białka w mikserze wyposażonym w trzepaczkę z dużą prędkością, aż utrzymają miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj pozostały bardzo drobny cukier, aż beza będzie miała sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Za pomocą dużej owalnej łyżki uformuj 8 "jajek" bezowych, delikatnie upuszczając je uformowane w gotującą się mieszankę mleka. Trzymaj mleko na małym ogniu. Gotuj bezy, aż opadną na dno, około 2 minuty, następnie ostrożnie odwróć i gotuj, aż stwardnieją, jeszcze około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
3
Przenieś łyżką cedzakową na blachę do pieczenia wyłożoną folią i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania. Powtórz z pozostałą bezą, aby zrobić jeszcze 8 jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Wymieszaj 8 żółtek z kremem pistacjowym i ekstraktem z migdałów. Powoli dodaj 1 szklankę płynu do kłusownictwa do mieszanki żółtkowej, ciągle ubijając. Powoli wymieszaj mieszaninę z płynem do kłusownictwa. Gotuj budyń na umiarkowanie małym ogniu, ciągle mieszając, aż uzyska grubość gęstej śmietany, około 180 stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem. Nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2
Złóż deser: rozpuść czekoladę w małej metalowej misce ustawionej na małym rondlu z ledwo gotującą się wodą, ciągle mieszając, aż będzie gładka lub rozpuści się w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlej krem do 8 płytkich misek lub talerzy z obramowaniem i ułóż bezy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Skrop czekoladą bezy i budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.
Ballatore Rosso Red Spumante
Ballatore Rosso Red Spumante
Żywy, rubinowy kolor Ballatore Rosso Red Spumante sprawia, że jest to urzekające wino musujące. Zachęcające aromaty przypominające jeżyny i cytrusy tworzą rozkosznie złożony bukiet. Dobrze wyważone i bogate w odmianowy charakter, to wino musujące odświeża, łącząc smaki malin i wiśni, zapewniając chrupiące, czyste wykończenie.Podczas gdy spumantes tradycyjnie smakuje się z deserami, Ballatore Rosso Red Spumante jest eleganckim i świątecznym towarzyszem na każdą okazję.Alkohol: 8.20%
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn