Bez Ugniatania Rolek Lodówki
Nie ugniatane bułki z lodówką mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 84 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, jajko, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Bez Ugniatania Rolek Lodówki, Bułki Pełnoziarniste Bez Ugniatania, oraz No-Knead Knot Rolls.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie i odstawić na dowód.
W innej misce wymieszaj cukier, sól, skracanie i jajko za pomocą miksera elektrycznego z małą prędkością.
Dodać mieszaninę do drożdży i wymieszać z mąką. Ostatnie 3 szklanki mąki będą musiały być mieszane ręcznie.
Ciasto przykryć wilgotną ściereczką i wstawić do lodówki. Punch dół od czasu do czasu, gdy ciasto rośnie. Ciasto można pozostawić w lodówce na noc.
Dwie godziny przed pieczeniem uformuj ciasto na bułki.
Umieść na nasmarowanych patelniach, tacach do pieczenia lub patelniach na muffinki.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 8 do 10 minut.