Bez Pszenicy, Niskowęglowodanowe Muffinki Dyniowe

Bez Pszenicy, Niskowęglowodanowe Muffinki Dyniowe
Bez pszenicy, niskowęglowodanowe muffinki dyniowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap poranny posiłek. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mączkę z nasion lnu, solidne opakowanie dyni, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki Jagodowe Low Carb-Bezglutenowe, Low Carb & Gluten Free Pumpkin Raspberry Muffins, oraz Babeczki z dyni "otręby" - niskowęglowodanowe i bezglutenowe.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn