Bez Pieczenia Placek Z Kremem Jagodowym
No Bake Blueberry Cream Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, śmietanę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Jagodowym-Bez Pieczenia, Łatwe ciasto z kremem wiśniowym lub jagodowym (bez pieczenia), oraz No Bake S ' mores Pie.
Instrukcje
Dodać skorupę: w dużej misce, wrzucić okruchy krakersy graham, cukier, i sól razem.
Dodać masło i wymieszać łopatką do połączenia. Wyrównaj dno i boki 9-calowej płytki ciasta równomiernie z mieszaniną i naciśnij ją palcami, aby połączyć skórkę. Schłodzić przez co najmniej 20 minut.
W dużym rondlu ubij razem mleko, wanilię (strąk i nasiona, jeśli używasz fasoli waniliowej) i połowę cukru. Odstawić. W dużej misce ubij razem żółtka i sól, aż się rozjaśnią. W osobnej misce ubijamy pozostały cukier i skrobię kukurydzianą, a następnie dodajemy do jajek, stale ubijając.
Ubijać przez dwie minuty, aż mieszanina jajek będzie blada i puszysta.
Umieścić mieszaninę mleka na średnim ogniu i doprowadzić go tylko do wrzenia. Wyłączyć ogień i hartować mieszaninę jaj z gorącym mlekiem w czterech dodatkach, ubijając stale, gdy dodajesz gorący płyn do mieszaniny jaj. Powrót mieszaninę do garnka i ubijać stale na średnim ogniu, aż zacznie gęstnieć i rozpylać. Gdy zacznie się rozpylać, ubijaj dodatkowe dwie minuty, a następnie wyłącz ogień i kontynuuj ubijanie, dodając masło.
Ubijać, aż masło całkowicie się rozpuści i połączy, a następnie wlać budyń do wyłożonej blachy.
Rozprowadzić równomiernie do ostygnięcia, a następnie pokryć powierzchnię bezpośrednio folią. Pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, a następnie przenieść do zamkniętego pojemnika i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Gotowy do złożenia, ubić budyń, aż stanie się gładki i elastyczny. Za pomocą dużej gumowej szpatułki złóż zimną bitą śmietanę.
1/3 budyniu rozprowadzić na spodzie skórki, następnie przykryć warstwą borówek, następnie powtórzyć, zachowując jagody do dekoracji. Top z dodatkową bitą śmietaną i jagodami.