Bez Mąki, Bez Masła, Pomarańczowy Tort Migdałowy
Bez mąki, bez masła, Pomarańczowy tort migdałowy jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, blanszowane migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cooking Creation: (Flourless & Butterless) ciasteczka ciasto marchewkowe z serem śmietankowym glazury, Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowo-Migdałowe Bez Mąki, oraz Migdałowo-makaronowy tort z polewą czekoladową i Kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
SMAR I MĄKA 10 CALI SPRING FORM CAKE PAN
W ROBOCIE ZMIELIĆ RAZEM MIGDAŁY I CUKIER, AŻ MIGDAŁY SĄ JESZCZE TROCHĘ CHRUPIĄCE
GOTOWAĆ TRZY POMARAŃCZE W CAŁOŚCI PRZEZ 30 MINUT, A NASTĘPNIE OSTUDZIĆ I ĆWIERĆ USUNĄĆ SKÓRĘ Z MIĄŻSZU I PUREE CAŁKOWICIE WŁĄCZAJĄC SKÓRĘ W ROBOCIE KUCHENNYM
UBIĆ JAJKA, AŻ BĘDĄ PUSZYSTE I JASNE W KOLORZE
DODAJ SÓL, PROSZEK DO PIECZENIA I EKSTRAKT Z MIGDAŁÓW DO MIESZANINY MIGDAŁÓW/CUKRU, A NASTĘPNIE ZŁOŻYĆ PUREE MIESZANINY POMARAŃCZY, A NASTĘPNIE ZŁOŻYĆ JAJA DO NIEGO
WLAĆ CAŁĄ MIESZANINĘ DO FORMY SPRĘŻYNOWEJ
OSTUDZIĆ, A NASTĘPNIE POSYPAĆ CUKREM PUDREM