Bez Kwaśnej Śmietany Wołowina Stroganoff
Bez kwaśnej śmietany wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 33 fanów. Jeśli masz masło, sól, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Mostek wołowy i ciasto z kwaśną śmietaną, oraz Wołowina i warzywa z kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa mielona wołowina na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić solą. Wymieszać z masłem, pieczarki, cebula, i czosnek; gotować, aż cebula są miękkie.
W małej misce wymieszaj białe wino i mąkę. Wymieszać z mięsem, wraz z zupą grzybową i bulionem wołowym. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, pozwalając na zagęszczenie. (Jeśli potrzebujesz więcej płynu, wymieszaj dodatkowy bulion.)
Podawać doprawione odrobiną sosu Worcestershire.