Bez Fasoli Wołowina Chili
No Bean Beef Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń wołową, mielony cynamon, sok z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chili z wołowiną i fasolą, Chili z wołowiną i fasolą, oraz Three Bean & Beef Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię o ciężkim dnie na średnim ogniu i dodaj olej. Praca w partiach, dodać wołowinę na patelni, doprawić solą i pieprzem, i gotować, aż będzie dobrze rumiane, 10 do 15 protokół.
Do powolnego rękawa kuchennego, dodać cebulę, jalapenos, 1 łyżka chile proszku, cynamon, płatki czerwonej papryki, czosnek, i napięte pomidory (rezerwy sok).
Dodać podsmażoną wołowinę do powolnej kuchenki.
Wlać zarezerwowany sok pomidorowy do patelni, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki i wlać do powolnej kuchenki. Przykryć powolną kuchenkę i gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.
W małej misce, połączyć śmietanę, Pozostałe 1 łyżeczka chile proszku, sok z limonki, i ostry sos i wymieszać, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce, aż chili jest gotowy do podania.
Smak i dostosować przyprawy. (Rezerwa 2 filiżanki dla rundy 2 przepis wołowina i Burritos fasoli).
Podawać udekorowane mieszaniną kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Można spróbować jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada