Beth ' s Meat Loaf

Beth ' s Meat Loaf
Bochenek mięsa Beth może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka ketchupu, szałwii, mielonej wołowiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Meat Loaf Pie, Meat Loaf, oraz My Take On Mom ' s Meat Loaf.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W misce lekko wymieszać ubite jajka, mleko, bułkę tartą, cebulę, sól, czarny pieprz i szałwię, aż do całkowitego połączenia. Delikatnie pracować w mielonej wołowiny do wymieszania; naciśnij mieszaninę mięsa do przygotowanego bochenka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
JajkoJajko
MięsoMięso
MlekoMleko
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bochenek nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka bochenka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas pieczenia Bochenek mięsa, wymieszać ketchup, brązowy cukier, i suchy proszek musztardy w misce, aż cukier się rozpuści. Gdy bochenek jest gotowy, wyciągnij z piekarnika i rozłóż polewę na bochenku. Powrót do piekarnika i piec, aż polewa jest ustawiona, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn