Best Ever Veggie Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać najlepsze kiedykolwiek hamburgery wegetariańskie spróbować. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, czosnek, fasola pinto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Burgery Wegetariańskie, Burgery Wegetariańskie, oraz Best of Everything Veggie Burgers.
Instrukcje
Proces Pinto fasola, cebula, brązowy ryż, migdały, orzechy nerkowca, grzyby, czarne oliwki, i czosnek w partiach w robocie kuchennym, aż całkowicie posiekane; przenieść do dużej miski do mieszania.
Wymieszać parmezan, jajko, siemię lniane, bulion warzywny, i sos Worcestershire do mieszanki fasoli. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Uformuj mieszaninę fasoli na 12 pasztecików i ułóż na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Piec hamburgery w nagrzanym piekarniku przez 10 protokół, włączyć, i kontynuować pieczenie aż gotowane przez, o 10 protokół więcej.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować hamburgery na gorącej patelni, aż rumiane, 3 do 5 minut na stronie.