Best Ever Veggie Burgers

Best Ever Veggie Burgers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać najlepsze kiedykolwiek hamburgery wegetariańskie spróbować. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, czosnek, fasola pinto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Burgery Wegetariańskie, Burgery Wegetariańskie, oraz Best of Everything Veggie Burgers.

Instrukcje

1
Proces Pinto fasola, cebula, brązowy ryż, migdały, orzechy nerkowca, grzyby, czarne oliwki, i czosnek w partiach w robocie kuchennym, aż całkowicie posiekane; przenieść do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
Fasola PintoFasola Pinto
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Wymieszać parmezan, jajko, siemię lniane, bulion warzywny, i sos Worcestershire do mieszanki fasoli. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Siemię LnianeSiemię Lniane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Uformuj mieszaninę fasoli na 12 pasztecików i ułóż na nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec hamburgery w nagrzanym piekarniku przez 10 protokół, włączyć, i kontynuować pieczenie aż gotowane przez, o 10 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować hamburgery na gorącej patelni, aż rumiane, 3 do 5 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn