Best Ever Jalapeno Poppers
Najlepsze kiedykolwiek Jalapeno Poppers wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2982 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz papryki jalapeno, mąka, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jalapeño Poppers, Jalapeño Poppers, oraz Jalapeno Poppers.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać ser śmietankowy, ser Cheddar i kawałki boczku. Łyżka tej mieszanki do połówek papryki jalapeno.
Mleko i mąkę umieścić w dwóch oddzielnych małych miseczkach. Zanurzyć nadziewane jalapenos najpierw do mleka, a następnie do mąki, upewniając się, że są one dobrze pokryte każdym. Pozostawić pokryte jalapenos do wyschnięcia na około 10 minut.
Dip jalapenos w mleku ponownie i zwinąć je przez bułkę tartą. Pozostawić do wyschnięcia, a następnie powtórzyć, aby upewnić się, że cała powierzchnia jalapeno jest pokryta.
Na średniej patelni podgrzać olej do 365 stopni F (180 stopni C). Głęboko smażyć powlekane jalapenos 2 do 3 minut każdy, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wyjąć i odcedzić na ręczniku papierowym.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Clos Amador Cava Tendre rosé z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.