Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe

Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jagodowe pyszne bezglutenowe batony brzoskwiniowe spróbować. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cieszyć się ciastka Snickerdoodle życia, jagody, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Potrójne Batony Z Kruszonką, Bezglutenowe Berry cheesecake crumb batony, oraz Bezglutenowe Brzoskwiniowe Batony Sernikowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°, aby nadzienie owocowe: w dużej misce wymieszaj sok z brzoskwiń, cukru i skrobi. Wymieszaj owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
SkrobiaSkrobia
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić w rondlu i gotować na niskim usłyszeć, aż mieszanina zgęstnieje. Odłogowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Połącz składniki skórki w robocie kuchennym. Pulse aż mieszanina przypomina mączkę lnianą. Naciśnij połowę mieszaniny skorupy do nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Rezerwa drugą połowę mieszaniny skorupy fro polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Wlać mieszankę owoców na skórkę. Weź zarezerwowaną mieszaninę skorupy i posypać mieszaninę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
3
Piec około 20 minut, lub aż polewa jest złoty i mieszanki owoców jest ciemnofioletowy i gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Pozostaw do ostygnięcia przez 30 minut przed cięciem na pręty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn