Berry Yummy Bezglutenowe Batony Brzoskwiniowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać jagodowe pyszne bezglutenowe batony brzoskwiniowe spróbować. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 48 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz cieszyć się ciastka Snickerdoodle życia, jagody, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Potrójne Batony Z Kruszonką, Bezglutenowe Berry cheesecake crumb batony, oraz Bezglutenowe Brzoskwiniowe Batony Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°, aby nadzienie owocowe: w dużej misce wymieszaj sok z brzoskwiń, cukru i skrobi. Wymieszaj owoce.
Umieścić w rondlu i gotować na niskim usłyszeć, aż mieszanina zgęstnieje. Odłogowanie
Połącz składniki skórki w robocie kuchennym. Pulse aż mieszanina przypomina mączkę lnianą. Naciśnij połowę mieszaniny skorupy do nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Rezerwa drugą połowę mieszaniny skorupy fro polewy.
Wlać mieszankę owoców na skórkę. Weź zarezerwowaną mieszaninę skorupy i posypać mieszaninę owoców.
Piec około 20 minut, lub aż polewa jest złoty i mieszanki owoców jest ciemnofioletowy i gruby.
Pozostaw do ostygnięcia przez 30 minut przed cięciem na pręty.