Berry Cookie Cobbler
Przepis Berry Cookie Cobbler jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 995 kalorii. Na 3,64 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mielonego cynamonu, ciasta z ciasteczkami z rolki, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Cookie Cobbler, Brukowiec Jagodowy, oraz Brukowiec Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
W dużej misce wymieszaj jagody, nadzienie jabłkowe, cukier i cynamon.
Przenieść mieszankę owoców do 8 przez 8 przez 2-calowe naczynie do pieczenia. Ciasto ciasteczkowe pokruszyć na owocach, pokrywając grubo i całkowicie.
Piec odkryte, aż ciasto ciastka jest złoty i chrupiące, i soki bąbelki grubo, o 45 protokół.
Podawać na ciepło z lodami.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.