Berbere-Hummus Z Czerwonej Soczewicy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Berbere-przyprawione Czerwony Hummus soczewicy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 274 kalorie, 17g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sok z cytryny, cayenne, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Hummus Z Soczewicy, oraz Hummus Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć soczewicę i wodę do średniego rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż soczewica są miękkie, o 20-30 protokół. Sprawdzaj często i dodaj wodę, jeśli wydaje się sucha.
Spuścić całą wodę z soczewicy.
Umieść je i wszystkie pozostałe składniki w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej soku z cytryny, berberé i soli.
Przełożyć do przykrytej miski, w razie potrzeby posypać posiekaną papryką chili i podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.