Belgijski Gulasz Wołowy

Belgijski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 643 kalorie, 75g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, top round, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Belgijski Gulasz Wołowy, Belgijski gulasz wołowo-piwny, oraz Gulasz wołowy z belgijskim Pale Ale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w holenderskim piekarniku lub żaroodporne stockpot aż brązowy i chrupiące.
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Dodać oliwę z oliwek do tłuszczu pozostałego w holenderskim piekarniku.
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu. Osusz mięso ręcznikami papierowymi i brązowymi bardzo dobrze, kilka sztuk na raz (nie tłocz holenderskiego piekarnika), usuwając je po zakończeniu. Cebulę rozgniatamy w pozostałym tłuszczu, usuwamy i odstawiamy. Usunąć pozostały tłuszcz.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj koniak i zeskrobać wszystkie rumiane kawałki. Ostrożnie zapalaj zapałką i obracaj, aby spalić alkohol.
Piekarnik rozgrzać do 325 F. powrót boczek, wołowina i cebula do holenderskiego piekarnika. Wymieszać z solą, tymiankiem, pieprzem, liśćmi laurowymi, czosnkiem, brązowym cukrem, piwem i bulionem.
Rozłóż chleb z musztardą i połóż na wierzchu.
Zdjąć z ognia, przykryć i wstawić do piekarnika. Gotować 2 do 2 1/2 godziny lub do mięsa jest przetargu widłowego, mieszając od czasu do czasu. Przed podaniem odtłuścić tłuszcz z sosu. Wymieszać z octem.
Przechowywać: przechowywać w lodówce resztki do 2 dni. Aby zamrozić, umieść w hermetycznych pojemnikach lub ciężkich workach na zamek błyskawiczny do 3 miesięcy. Podczas podgrzewania delikatnie ogrzać na średnim i niskim ogniu.