Bekon-Indyk Bites
Ukąszenia z bekonem i indykiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 33 grosze za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę z piersi indyka, sos żurawinowy w galaretce, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Musztarda-I-Boczek-Crusted Kurczaka Bites With Bacon Aioli Przepis, Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze, oraz Filet z indyka Mignon zawinięty w boczek z indyka.
Instrukcje
Wymieszać sos żurawinowy, dressing i musztardę w rondlu 1-quart.
Podgrzać na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopią i dobrze wymieszają; ostudzić. Tuż przed podaniem posypać szczypiorkiem.
Podawać sosem ciepłym lub zimnym.
Zrobić Sos Miodowo-Musztardowo-Żurawinowy.
Wymieszać indyka i miód musztarda dressing w płytkiej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut marynować.
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę. Zawiń kawałek boczku wokół każdego kawałka indyka; zabezpiecz wykałaczką.
Umieścić na ungreased brojler Pan rack.
Broil z Topy 4 do 6 cali od ciepła 8 do 12 minut, obracając raz, aż indyk nie jest już różowy w środku i boczek zaczyna wyglądać chrupiące.