Bekon-Bourbon Brownies z orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Brownies z boczkiem i bourbonem z orzechami pekan. Ten przepis służy 30 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pekanów, słodko-gorzka czekolada, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bekon-Bourbon Brownies z orzechami pekan, Boczek Bourbon Brownies, oraz Bourbon, Bacon & Pecan Brownies.
Instrukcje
Linia 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z pergaminem, pozwalając 2 cale zwisu na 2 przeciwległych stronach. Spryskaj papier sprayem roślinnym.
Rozłóż orzechy pekan na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż pachną.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać orzechy.
Na patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ostry, 6 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i ostudzić; rezerwa 3 łyżki tłuszczu. Boczek drobno posiekać.
W rondlu, połączyć obie czekoladki z masłem i mieszać na bardzo małym ogniu, aż się stopi; zeskrobać do dużej miski. Używając ręcznego miksera elektrycznego, ubij oba cukry z zarezerwowanymi 3 łyżkami tłuszczu z boczku. Beat in the bourbon.
Dodać jajka i sól i ubić, aż będzie gładka. Kakao i mąkę przesiać do miski i ubijać do wymieszania.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i posypać boczkiem i orzechami pekan na wierzchu.
Piec około 50 minut, aż brownies są ustawione na brzegach, ale lekko chwieje się w środku; wykałaczka włożona do środka powinna mieć jakieś ciasto przylegające do niego.
Przenieść patelnię do stojaka i niech brownies ostygnie całkowicie. Podnieś ciasteczka z patelni za pomocą pergaminu.
Pokroić w kwadraty lub prostokąty i podawać.