Beignets Na Rynku Francuskim

Beignets Na Rynku Francuskim
Przepis francuski rynek Beignets jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 218 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako tania przystawka. Mieszanka mąki, jajka, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Maślanka Beignets-Francuskie Pączki, Kanapki Z Rynku Francuskiego, oraz Rynek Francuski Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce do mieszania, dobrze mieszając; odstawić 5 minut lub do bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać mleko, jajko, 1/4 szklanki cukru, i sól; beat dobrze. Stopniowo mieszaj w mące, dobrze mieszając. Przykryć wilgotną szmatką i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
3
Obróć ciasto na mocno posypaną mąką powierzchnię; zwiń do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Pokroić w 2 kwadraty 1/2 cala; odstawić na 10 minut.
5
Podgrzać 3 do 4 cali oleju do 375; spadek w 3 do 4 beignets na raz. Gotować 1 minutę lub aż złoty kolor z jednej strony; włączyć i gotować z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach; posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn