Beet Foogath (beet Coconut Stir-fry)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Beet Foogath (Beet Coconut Stir-fry) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.9 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz buraki, olej roślinny, liście curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, oraz Gnocchi z buraków i ricotty z suszonymi buraczkami i Starzonymi balsamicznymi.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym rondlu do połysku.
Dodaj chilis, nasiona gorczycy i liście curry. Energicznie mieszać, aż pachnące i musztarda zaczyna pop, o 3 protokół.
Dodać buraki i mieszać, aż buraki zostaną pokryte przyprawami.
Dodać kokosa i mieszać aż do wymieszania.
Podawać ciepłe lub zimne z każdym indyjskim posiłkiem jako dodatek lub sałatka.