Beer-marynowany stek z flanki z Aji i Guacamole

Beer-marynowany stek z flanki z Aji i Guacamole
Marynowany w piwie stek z flanki z Aji i Guacamole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 44g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grubej soli koszernej, oliwy z oliwek, steki z boku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ciemne piwo, można śledzić to danie główne z Lody Piwne Orzechowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Beer-marynowany stek z flanki, Azjatyckie Piwo Marynowane Flanka Stek, oraz Beer-marynowany stek z grilla z salsą brzoskwiniowo-pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, lekko zdobądź flanksteaks o głębokości około 1/8 cala po obu stronach w układzie acrisscross w odstępach 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Miejsce w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Posyp steki po obu stronach oregano i kminkiem oraz dużą ilością grubej soli i świeżo zmielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
StekStek
KminekKminek
4
Skropić oliwę oliwą po obu stronach steków, pocierając olej ispyces do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Dodaj zieloną cebulę, piwo i sos Worcestershire, obracając steki kilka razy, aby płaszcz z obu stron. Przykryć i Min. 3 godziny, obracając occasionally.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Zielona CebulaZielona Cebula
PiwoPiwo
6
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
7
Szczotka grill rack lekko z olejem. Steki z grillaaby pożądana doneness, 3 do 4 minut totalper side dla średnio rzadkich, obracając steki 1 / 4transfer po 1 1/2 minut do postaci crisscross grillmarks, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieś steki do cuttingboard; pozostaw 5 minut. Cienko pokroić steki krzyż ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
ZiarnaZiarna
9
Przełożyć na półmisek i serwować sosem Aji i kolumbijskim Guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn