Beer-B-Q Bull Horns

Beer-B-Q Bull Horns
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Beer-B-Q Bull Horns. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 35g białka, oraz 50g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,46 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól z hikory, wytrzymałe wykałaczki, bębenki ze skrzydełkami z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 36%, to danie nie jest tak wybitne. Byk przy rogach Martini, Krwawy Byk, oraz Rogi Migdałowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Jeśli używasz węgla drzewnego, umieść węgiel na 1 stronie grilla. Jeśli używasz kuchenki gazowej, zapal tylko połowę grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W dużej misce wymieszaj cukier, chmiel, jęczmień słodowy, kminek, sól koszerną, przyprawę chili, pieprz, sól selera i sól wędzoną. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę PomidorówOkoło 14 Uncji Puszki Pokrojonych W Kostkę Pomidorów
Słód JęczmiennySłód Jęczmienny
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce ubij 1 butelkę piwa lager z 2 łyżkami mieszanki przypraw i oliwą z oliwek. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W rondelku wymieszaj pozostałą butelkę piwa lager i sos barbecue, aby uzyskać polewę piwną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
W przypadku "rogów byka" odetnij skórę i ścięgna wokół podstawy bębna. Wepchnij mięso z kurczaka w kulkę, tworząc kształt "podobny do lizaka". Zawiń kulkę mięsa z kurczaka paskiem zwykłego boczku. Przymocuj boczek do bębna, nabijając wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Umieść rogi byka w misce z marynatą i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Usuń rogi byka z marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8
Obficie posyp mieszanką przypraw.
9
Umieść po pośredniej (nieoświetlonej) stronie grilla i zamknij pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Gotuj, od czasu do czasu obracając, aż soki z kurczaka będą klarowne, a boczek będzie chrupiący, około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
11
Udusić polewą piwną, grillować, często obracać, aby skarmelizować, około kolejnych 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
12
Uwaga: ten przepis zawiera więcej mieszanki przypraw, których będziesz potrzebować, ale będzie przechowywany przez kilka miesięcy w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu. Resztki glazury piwnej będą przechowywane w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn