Beef Stroganoff
Wołowina Stroganoff może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 383 kalorie, 37g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zapas wołowiny, oliwę z oliwek z dodatkiem czosnku, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Beef Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę na ziarno w wąskie paski o długości 2 cali o grubości około 1/2 cala. Osuszyć i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Na dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać przygotowaną wołowinę i brązowy ze wszystkich stron, o 3 do 5 protokół.
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Dodaj kolejną łyżkę oleju do saute patelni, w razie potrzeby, i dodać cebulę. Gotować do jasnego złota, mieszając i dodając 1/4 szklanki bulionu wołowego, aby schłodzić patelnię. Wymieszać w pozostałej wołowiny i wołowiny z wszelkich soków spoczynkowych z powrotem na patelni i gotować na wolnym ogniu 10 protokół. Wymieszać z kwaśną śmietaną i po prostu podgrzać, nie gotować. Smak do przypraw i dostosować, w razie potrzeby.
Przełożyć stroganoff na talerz i podawać. Smacznego!