Beef Pot Pie Iii
Beef Pot Pie Iii wymaga ok. 4 godziny i 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 979 kalorii, 49g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne. 101 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wodę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu brązowo kawałki mięsa ze wszystkich stron.
Wlać trochę wody, aby prawie przykryć. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień. Dusić, aż mięso będzie miękkie i rozpada się łatwo; o 2 do 3 godzin.
Przełożyć mięso do dużej miski. Mięso lekko rozdrobnić, dodać sól i pieprz do smaku.
W innym rondlu 2 quart na średnim ogniu, wlać bulion wołowy i dodać marchew i ziemniaki. Gotować, aż prawie miękkie; o 15 do 20 protokół. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gdy marchew i ziemniaki są gotowe, przenieść do dużej miski z wołowiną; pozostawiając płyn na patelni.
Połączyć groszek z marchewką, ziemniakami i wołowiną.
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 1/3 szklanki wody.
Wlać do rondla bulionu wołowego, stale mieszając. Doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień; gotować przez 5 minut.
Linia 9 calowy pie płyta z jednym z Pie crust po kierunkach opakowania.
Umieścić mieszaninę wołowiny do skorupy ciasto.
Wlać sos na wierzch mieszaniny, a następnie przykryć drugą skórką z ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor; o 25 protokół.
Ostudzić przez 5 minut przed podaniem.